FAQs Complain Problems

सूचना तथा समाचार

महानगरपालिका विकासको लागी समव्यता अध्ययन र एकिकृत शहरी विकास योजना तर्जुमाका लागी आशय पत्र र (सम्बन्धित कागजात) आव्हान सम्बन्धी सूचना !!

सेवा करार पदपूर्ति सम्बन्धी सूचना (स्वास्थ्य) !!

TOR for Consulting Services of IUDP

स्पेसिफिकेशन र कस्ट estimate मोटरसाइकल खरिद !!

आशय पत्र सम्बन्धी सूचना (construction of girls school) !!

महानगरपालिका विकासको लागी समव्यता अध्ययन र एकिकृत शहरी विकास योजना तर्जुमाका लागी आशय पत्र आव्हान सम्बन्धी सूचना !!

सूचना प्रकाशन सम्बन्धमा (वक्तृत्वकला प्रतियोगिता) बाँके जिल्ला अन्तर्गत सबै स्थानीय तह !!

किस्ता रकम जम्मा गर्ने बारे १५ दिने सूचना (छायाँ एडभरटाईजिंग) !!

नेपालगञ्जको धम्बोझीमा स्वचालित शौचालय !!

नेपालगञ्ज, माघ ६ गते । नेपालगञ्ज उप–महानगरपालिकाको धम्बोझीमा अत्याधुनिक स्वचालित शौचालय सोमबारदेखि संचालनमा आएको छ । संगीतमय स्वचालित शौचालयको उद्घाटन गर्दै नेपालगञ्ज उप–महानगरपालिकाका प्रमुख डा.

आ.व. २०७६/७७ को पौष मसान्त सम्मको आय-व्याय विवरण !!